Lista e atletëve shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
  • Kjo është lista e atletëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.
  1. Idriz Çinari
  1. Skënder Balluku
  1. Petrit Daku