Lista e botimeve nga shtëpia botuese Drier

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Kjo është lista e botimeve nga shtëpia botuese Drier.

Nr.TREGIMET E RRUGENDREQIT [RAMADAN PASMACIU 1 Dimri dhe plaku Ndre Mjeda ?
2 Dheu është flori Sami Frashëri ?
3 Mësuesja Ramadan Pasmaçi ?
4 Shokë të pandarë Sokol Jakova ?
5 Udhëve të fëmijërisë Ramadan Pasmaçiu ?
6 Dashuri nëne Ramadan Pasmaçiu ?
7 Vajza e vogël flokëverdhë Ramadan Pasmaçiu ?
8 Kozeta Viktor Hygo ?
9 Patinat e argjendta Meri Doxh ?
10 Tej fasadës Arçibald Kronin ?
11 Mëzi i kuq Jan Steinbek ?