Lista e integraleve të funksioneve hiperbolike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lista e meposhtme eshte nje liste e integraleve te funksioneve hiperbolike. Per nje liste te plote shihni lista e integraleve.

Ne te gjitha formulat konstantja a merret te jete jo-zero , dhe C është konstantja e integrimit.

gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu:
gjithashtu: