Jump to content

Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

AVI (lexo: Ansambli Vokalo-instrumental) sot të rinjtë e përdorin fjalë tjera për grupet e ndryshme.
SH.K.A (lexo: Shoqëria Kulturo-Artistike)
Sipas germës së parë të emrit

Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare

A | B | C | Ç | D | DH | E | Ë | F | G | GJ | H | I | J | K | L | LL |M | N | NJ | O | P | Q | R | RR | S | SH | T | TH | U | V | W | X | XH | Y | Z | ZH | 1-9

Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]