Lista e volejbollistëve shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është lista e volejbollistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

  1. Farie Hoti
  2. Ela Tase
  3. Armir Ferati
  4. Ilir Vela