Jump to content

Lothar Meyer

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Lothar Meyer

Julius Lothar von Meyer lindi më 19 gusht 1830 në Varel, Oldenburg, Gjermani vdiq 11 prill 1895 në Tübingen. Ishte mjek dhe kimist gjerman. Ishte dhe bashkëpuntor i Dimitri Ivanoviç Mendelejev për formimin e sistemit periodik të elementeve kimike.