Lulja dhe Shega

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Lulja dhe Shega.jpg

"Lulja dhe Shega" pjesë me dy akte për fëmijë, me Autor Vedat Kokona. Piktore Safo Marko. Shtëpia botuese "Kokona", Tiranë, viti i botimit 2006. Faqet e librit 44. ISBN 99927-726-1-1