Lulzim Myrtaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lulzim Myrtaj ka lindur në Tiranë, në vitin 1969. Pas Liceut Artistik, Tiranë ka mbruar Akademinë e Arteve në Tiranë në degên Skenografi-kostumografi. Është pjesmarrës në shumë ekspozita kolektive në Galerinë Kombëtare të Arteve Tiranë, në vitin 1990, 94, në ekspoziten kolektive në Galerinë e Akademisë së Arteve nw vitin 1995 ka marrë çmimin e Parë për kostumografi. Është pjesmarrës në ekspozitën e çelur në “Neo Art Galeri Nathimgam Egland, viti 2000 dhe në vitin 2001 në Galerin “Mall” Londer. Në vitin 2008 hapi ekspozitën personale në Qendren Kulturore “Porta” në Athinë Greqi.