Lumi i Nartës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lumi i Nartës është 140 km i gjatë dhe buron në Zagori (Greqi) ndërsa derdhet Detin Jon.

Ura e Nartës.