Jump to content

Lumi i Ronës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ujmbledhësi i lumit Rona

Rona është lum i i cili rrjedh nga liqeni i ZhenevësZvicër dhe nëpër Francën juglindore në një gjatësi prej 813 km, derdhet në Detin Mesdhe në lindje të Marsejës.