Lumi i Trebishnjicës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Lumi Trebishnjica tek qyteti Trebinje

Trebishnjica (boshnjakisht: Trebišnjica) është lumë në Bosnje dhe Hercegovinë. Ka një gjatësi prej rreth 96.5 km dhe buron në një lartësi mbidetare prej 398 metrash. Trebishnjica është lumë i cili i takon ujëmbledhësit të Detit Adriatik.