Jump to content

Lumi i Vollgës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Volga lum në pjesën perëndimore të Rusisë, lumi më i gjatë i Evropës, me një gjatësi prej 3,690 km.

Emri i Volgës në gjuhë të ndryshme:

  • Emri i moçëm Rha (shënon emrin Mordvin)


Gjithashtu Volga gjendet ne Rusi dhe ka shum te tjer por te gjitha ato jane sekret per shkak te biznesit te Rusve .