Mësimdhënësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mësimdhënësi është personi i kualifikuar me përvojë pedagogjike dhe profesionale, që mëson nxënësit në institucionin e arsimit profesional për lëndët e përgjithshme ose profesionale.[1]

Shih edhe[redakto | përpunoni burim]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJI PËR ARSIMIN DHE AFTËSIMIN PROFESIONAL Në amëzën assembly-kosova.org