Mësuesi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Gjendeni te artikulli Mësuesi. Për shprehjet e ngjashme në shkrim, kuptim apo tingëllim, shikoni këtu.
Codex Manesse Schulmeister von Esslingen.jpg

Mësuesi (Arsimtari, Profesori) është një person që jep mësim në shkollë. Fjalën mësues mundet të përdoret edhe për një person që shquhet në një fushë të caktuar të dijes, ose të veprimtarisë shoqërore me ndikim te të tjerët dhe që merret si shembull për t'u ndjekur.

Shiko edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]