Mësuesi (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gazeta "Mësuesi" është botim i Ministrisë së Arsimit dhe ShkencësShqipërisë.

Historiku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Numri i parë doli më 1 shtator të vitit 1961 si gazetë e përdyjavshme dhe si organ i Ministrisë së Arsimit dhe të Kulturës së Shqipërisë. Në vitet 1969-1972 gazeta u botua dy herë në javë

Kryeredaktoret[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1.Bedri Dedja

2.Mustafa Gërcalliu

3.Jakup Mato rreth viteve 65

4.Sofokli Afezolli

5.Thama Qendro

6.Agim Xhafka

7.Ilir Kanini

8.Sejdo Harka

9.Andon Andoni

Sekretarë kolegjiumi

1.Sofokli Afezolli

2.Kozma Grillo

3.Bardhyl Xhama

4.Vedat Demiraj

5.Dhimitër Gjika

Redaktorë

1.Myzafer Bejleri

2.Sami Xhango

3.Bekim Çomo

4.Dhurata Xoxa

5.Sadije Agolli

6.Nako Bezhani

7.Ramadan Pasmaçiu

8.Muhamet Ndrita

9.Shefik Osmani

10.Miti Koçi

11.Viktor Sharra

12.Adelina Gina

13.Avzi Zeqo

14.Arian Kadiu

15.Sali Hamzaj

16.Kiço Kosta

17.Murat Gecaj

18.Ilir Kanini

19.Irma Kurti

20.Zenel Anxhaku

21.Vjollaca Spaho

22.Viron Kona

23. Anesti Furxhi

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]