Kategoria:Gabime CS1: Adresë e zhveshur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë burime me adresa të zhveshura. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Adresë e zhveshur"

Kjo kategori ka 76 faqe nga 76 gjithësej.