MAPO (media)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ballina e Revistës MAPO

MAPO është emërtimi i një sërë botimesh mediatike të zotëruara nga shoqëria "Media MAPO", me pronar z. Henri Çili. Media MAPO zotëron Revistën mujore MAPO, gazetën e përditshme MAPO, revistën femërore Madame MAPO dhe shtëpinë botuese MAPO.

Revista MAPO[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për një informacion më të detajuar shihni artikullin Revista MAPO

MAPO është revistë mujore shqiptare, e themeluar nga eksponentë të lëvizjes MJAFT me kryeredaktor të parë, Skënder Minxhozin.[1] Më vonë, revista u ble nga Henri Çili, i cili ngriti shoqërinë "Media MAPO", për të menaxhuar revistën dhe për të zgjeruar brand-in MAPO.

Ballina e Gazetës MAPO

Gazeta MAPO[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Themelues i gazetës Mapo është Henri Çili. Gazeta Mapo është një gazetë e re. Kryeredaktor i Gazetës Mapo është Arion Sulo. Gazeta Mapo është një e përditshme me orientim të djathtë në brendinë e së cilës gjeni të rejat e ditës nga politika dhe jeta e përditshme e vendit tonë.

Adresa e redaksisë së gazetës është Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë.

Revista MADAME MAPO[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Revistë e përmuajshme, kulturore, sociale, mode dhe stilt ë jetuari, drejtuar kryesisht femrave, me 100 faqe me ngjyra. Është ndër revistat më të shitura në tregun e revistave femërore.[2]

Motoja editoriale e revistës është: “Në një mënyrë apo një tjetër, femrat marrin gjithmonë atë që duan”.

Galeria[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://mapo.al/

Burim të dhënash[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]