Majlinda Zhitia-Gjelaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

majlinda Zhitia-Gjelaj Lindi më 23. 05. 1978 në Prishtinë. Ka studiuar në Fakultetin Filozofik në Departamentin e Pedagogjisë nga viti 1997 - 2003. I ka mbaruar studimet pasuniversitare më 2009 dhe është kandidat për doktorant në shkencat sociale në Universitetin e Tiranës.

Është trajnere për edukatorë dhe mësimdhënës në metodologjinë e punës së mësimdhënies. Nga viti 2000 - 2002 punoi në projektin e Soros-it “Hap pas Hapi”, mësuese në “Mileniumi i Tretë”, 2004 – 2007, dhe asistente e lëndëve pedagogjike në Fakultetin Filozofik.