Jump to content

Marrveshja e Konculjit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Marrveshja e Konculjit u nënshkrua mes antarëve të Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc dhe Jugosllavisë. Kjo marrveshje i dha fundin UÇPMB ne ç'armatosjen e saj.

Marrveshja e Konculjit
.