Merluca

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Peshku: Merluca
Peshku Merlucë
Merluca (Merluccius bilinearis)
Seleksionimi shkencor
Lloji: Kafshë - (Animalia)
Dega: - (Chordata)
Klasa: - (Actinopterygii)
Fisi: - (Gadiformes)
Familja: - (Merlucciidae)
Grupi: M. bilinearis
Emërtimi shkencor
Nomenklatura

Merluca (Merluccius bilinearis) është një lloj peshku, që i përket familjes së peshqve të fisit gadiformes.


P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.