Jump to content

Michonne

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Michonne është nje nga personazhet te The Walking Dead. Sezoni 3 - ne vazhdim, interpretuar nga Danai Gurira.

Shfaqet ne perfundim te sezonit te dyte dhe behet pjestare e serialit nga sezoni i trete e ne vazhdim. Shpeton Andrea nga sulmi i te vdekurve ne ferme dhe per gati shtate muaj qendrojne te dyja neper pyje duke mbijetuar. Michone ne fillim shfaqet e shoqeruar nga dy te vdekur te cilet i ka lidhur dhe hequr krahet dhe nofullen. Me to ajo leviz e pa shqetesuar me te vdekurve duke u mimitizuar. Gjen strehim me Andrean te Woodbury tek Guvernatori, por nuk i beson atij dhe largohet. Rastesisht degjon per burgun gjate rrembimit te Glenn dhe Maggie nga njerezit e Guvernatorit. Ne fillim pritet me dyshime dhe dalengadale fiton besimin e Rick te te tjereve. Si arme perdor nje shpate samurai me te cilen eshte shume e afte per ta perdorur. Shpejt fiton simpatine e Carl me te cilin lidh nje ndjenje te vecante prinderore. E shohim ne sezonin e gjashte ne nje lidhje me Rick me te cilin vazhdon dhe me tej. Ne raste te vecanta behet zeri dhe arsyeja e grupit.