Milaim Krasniqi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Milaim Krasniqi.jpg

Milaim Krasniqi I lindur më 29.01.1963 në Kaçanik. Ka mbaruar studimet në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore në Universitetin e Zagrebit, më 1986. Pas studimeve ka punuar në fabrikën Konditorike”Minex”, në Ferizaj. Ka mbaruar magjistraturën në fushën e ushqimit. Më pas ka migruar në Cyrih të Zvicrës, ku për disa vite ka punuar nëpër fabrika dhe prodhues ushqimorë, duke u marr njëkohësisht me studime dhe shkrime shkencore, në fushën e ushqimit. Në tetor të vitit 1999 kthehet në Prishtinë duke vazhduar të merret me shkrime shkencore. Është njohës i disa gjuhëve të huaja, si asaj angleze, gjermane, kroate dhe maqedone. Deri më tash ka botuar një varg librash nga fusha e tij, si teknolog i ushqimit.

Është antar i Lëvizjes Vetëvendosje