Min

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Shpjegim
Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.


  1. min është shkurtimi i fjalës Minuta dhe
  2. min është shkurtimi i fjalës Minimum