Jump to content

Mirante do Vale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Mirante do Vale

Mirante do Vale është ndërtesa më e lartë në São Paulo, Brazili. Ndërtimi i saj filloi më 1960 dhe përfundoi më 1966. Mirante do Vale është 170 metra e lartë dhe ka 51 kate.