Mithat Haxhiislami

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mithat Haxhiislami (i njohur si MIKI) lindur në Pejë më 7 qershor 1964, është kryetar i Shoqatës së Miqësisë Japoneze-Kosovare. Ai është shqiptar i Kosovës, i cili aktualisht jeton në Tokio të Japonisë, ku ka ndërtuar familjen dhe po ashtu drejton një biznes të vetin.