Monumenti i Çerçiz Topullit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Çerçiz Topulli.jpg

Monumenti i Çerçiz Topullit ndodhet në qytetin e Gjirokastrës dhe është vendosur në vitin 1934. Odhise Paskali është realizuesi i këtij monumenti.