Monumenti i Isa Boletinit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Isa Boletini, Monumenti.jpg

Monumenti i Isa Boletinit ndodhet në qytetin e Shkodrës dhe është vepër e skulptorit Shaban Hadëri.