Mulla Salih Selmani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mulla Salihu u lind më 1872, në Cernicë të Gjilanit. Jetoi dhe punoi në detyrën e hoxhës-imamit, deri kur ndërroi jetë, në vitin 1958.

[1]

  1. ^ Osmani, Islam. "Imamët E Gjilanit".