NBA sezoni 2007-08

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

NBA sezoni 2007-08 ishte sezoni i ? organizuar nga National Basketball Association, sezoni filloi më ? dhe mbaroi më ?. Liga përbëhej nga ? ekipe dhe secila duhej zhvilluar ? ndeshje gjatë sezonit të rregullt. ? udhëheqësit e konferencave u kualifikuan për në Playoff të këtij sezoni.

Ngjarje të rëndësishme[edit | edit source]

Të dhënat përfundimtare[edit | edit source]

Konferenca Lindore[edit | edit source]

Konferenca Perendimore[edit | edit source]

Statistikat e liderëve të sezonit[edit | edit source]

NBA shpërblimet[edit | edit source]

  • NBA ekipi i parë:
  • NBA ekipi i dytë:
  • NBA ekipi i tretë:
  • NBA ekipi i parë - mbrojtje:
  • NBA ekipi i dytë - mbrojtje:
  • NBA ekipi i parë fillestarë:
  • NBA ekipi i dytë fillestarë:

Shih edhe[edit | edit source]

Referimet[edit | edit source]

Lidhje të jashtme[edit | edit source]