Navarini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Navarin
Πύλος
Qytezë

Navarin, (greqisht: Πύλος/Pílos , italisht: Navarino) është një qytezë në Greqi, pjesë e komunës Navarin-Nestor, nga e cila është selia dhe njësia komunale. Ishte kryeqyteti i ish-Provincës Pilia. Është porti kryesor në gjirin e Navarinit. Qyteza Navarin ka 2,767 banorë.