Nils Gabriel Sefström

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Nils Gabriel Sefström lindi më 2 qershor 1787 në Ilsbo Socken, Suedi dhe vdiq më 30 nëntor 1845 në Stockholm. Ishte kimist suedez, në vitin 1831 zbuloi elementin Vanadiumi.