Një natë dhe dy agime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Skeda:Një natë dhe dy agime.jpg

"Një natë dhe dy agime" roman me Autor Petro Marko. Shtëpia botuese OMSCA-1, viti 2002. Faqe 562.


Eshte romani i plote nga tregimi "Nata e Ustikes"