Njësitë administrative të Antiguas dhe Barbudës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ishulli Antigua dhe Barbuda ndahet në 6-të njësi territoriale të quajtura parishe.

Njësit administrative të A dhe B
1 Saint George
2 Saint John
3 Saint Mary
4 Saint Paul
5 Saint Peter
6 Saint Philip

Ndësa ishulli Barbuda si dhe toka e ishullit të pa banuar Redonda kanë një status të veçantë.