Njësitë administrative të Maltës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Malta është ndarë në nivelin të parë në qarqe, në nivelin të dytë në rrethe dhe në niveln të tretë në këshille komunale.

Këto janë listat: