Novrus Leka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Novrus Leka u lind më 22 mars 1924 në Buz, Tepelenë dhe vdiq në 2009. Ne vitin 1940 u bashkua së bashku me disa banorë të krahinës së Buzit me Brigada e V-të Sulmuese.