Or'e fundit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Or'e fundit.gif

"Or'e fundit" proza letrare dhe dokumentare me Autor Lumo Skëndo. Zgjedhur dhe përgatitur nga Prof. Nasho Jorgaqi. Shtëpia botuese "Onufri". Faqet e librit 204. ISBN 978-99943-42-29-7