Orakulli i Dodonës dhe epirotët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Orakulli i Dodonës dhe epirotët.JPG

Orakulli i Dodonës dhe epirotët (sh. XX-II para e.s), Mitologjia dhe feja epirote, Vëllimi I, është libër i autorit Arsim Spahiu i botuar në vitin 2008.

Në këtë libër për lexuesin është e lehtë të dallohet se si mund të rilexohet nga kënde të reja historia jonë e lashtë, kur grekët ishin ndoshta një genos, por ende jo një etnos, sikundër hasim argumentet e autorit këtu.

Referencat[redakto | redakto tekstin burimor]

Gazeta Tema 18 dhjetor 2008