Përdoruesi:Alushi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kontributet e mia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kam punuar në këto faqe

Punimet e mia në Enciklopedin Wikipedia i gjeni këtu

Si dhe disa pjesë në përpunim gjenden në faqen time të diskutimevePër çdo pyetje mos nguroni. Shtypeni njëren nga nyjet lidhëse Përdoruesi diskutim:Dan (vetem shtype pranë dhëmbëzorit "redaktoni" "+" dhe më dërgoni mesazh) dhe po ashtu në Wikipedia:Kuvendi