Përdoruesi:Andi Shkembi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ju shkruan Andi dhe kjo është faqja ime e përdoruesit. Duke qenë fillestar...mos prisni shume. Aktualisht punoj së bashku me disa anëtarë të tjerë mbi projektin WikiPotter.


HPKy përdorues është një Gryffindor, dhe është një anëtar i WikiPotterG