Jump to content

Wikipedia:WikiPotter

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Rreth WikiPotter

Mirësevini në WikiPotter!

WikiPotter është një projekt qëllimi i të cilit është zgjerimi i tërësisë së artikujve në lidhje me Harry Potter dhe Botën Magjike të Rowling si dhe përmirësimi i artikujve ekzistues. Ky qëllim shpresohet të përmbushet me anë të kontribuesve, redaktorëve si dhe përkthyesve vullnetarë të përfshirë në projekt. Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni WikiProjektit në fjalë mjafton të shtoni emrin tuaj në listën e pjesëmarrësve, të zgjidhni një temë të caktuar dhe të filloni punën për krijimin e artikullit (ose përmirësimin e tij nëse ekziston).

Ky projekt është krijuar nga disa Wikipedianë për të bashkërenduar më mirë punën e tyre në shtimin e përmirësimin e artikujve në lidhje me Harry Potter. Kjo faqe si dhe nënfaqet e saj përmbajnë sugjerimet e tyre; Shpresohet se ky projekt do të ndihmojë në përfshirjen e Wikipedianëve të tjerë.

Qëllimet
Projekti ndahet në disa faza:
 1. Krijimi dhe përmirësimi i të gjithë artikujve për filmat e librat e botës së Harry Potter.
 2. Krijimi dhe përmirësimi i artikujve për stafin e filmave e librave të botës së Harry Potter.
 3. Krijimi dhe përmirësimi i artikujve për veçori nga bota e Harry Potter si personazhet, vendet, krijesat, etj.
Detyrat kryesore aktuale
 1. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (filmi)
 2. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit (filmi)
 3. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit (filmi)
 4. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit (filmi)
 5. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (filmi)
 6. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes Pjesa e Parë
 7. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes Pjesa e Dytë
 8. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Guri Filozofal (libri)
 9. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (libri)
 10. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit (libri)
 11. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit (libri)
 12. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit (libri)
 13. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (libri)
 14. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes (libri)
WikiPotter në projekte të tjera
WikiPotter Wikicitate
Kontakte
Harry Potter Fans Albania - HPFA.owlery@gmail.com
Info
WikiProjekti WikiPotter
KategoriaWikiPotter
Kutitë e përdoruesit{{User WikiPotter}}
{{User WikiPotter 2}}
A ka qëllime?Po

Anëtarësohu
Artikuj të përkryer
Stampa
HPKy përdorues është pjesëtar i
WikiPotter.
HPKy përdorues është një Gryffindor, dhe është një anëtar i WikiPotterG
 • G = Gryffindor
 • H = Hufflepuff
 • R = Ravenclaw
 • S = Slytherin
 • {{WikiPotter}} - stampë që vendoset në faqen e diskutimit të artikujve rreth këtij projekti