Ky përdoues ka privilegje burokrati në Wikipedia Shqip.
Ky përdorues ka një faqe në Wikimedia Commons.
Ky përdorues është metapedian.
Ky përdoues ka privilegje administruesi në Wikipedia Shqip.

Përdoruesi:Liridon

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


FillimiDiskutimePër të bërëHapësira punueseHapësira e eksperimentimit
Mirë se vini në faqen time personale
 
 
* Mund të diskutoni ose të dërgoni komente dhe pyetje këtu
* Për përgjigjje emergjence mund të më dërgosh një e-mail (rakomandojë Diskutimin) këtu
* Nëse ju intereson më shumë mbi punimet mund të shikoni këtu
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
mk-3 Корисникот напредно зборува македонски.
Stonehenge Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Vende Historike.
Flag of Albania.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Shqipëria
Logo e projektit grate
Ky përdorues është pjesëtar i WikiProjektit Women in Red

Life infinity pictogram.png Ky përdorues është duke marrë pjesë në sfidën ∞womenwikidays.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 13 vjet, 3 muaj dhe 7 ditë.
99% Nevojiten edhe 848 artikuj që të arrijmë 85.000 artikuj.
RU Wiki FLP icon.svg
Ky përdorues, anëtar i panelit Faqja kryesore, ndihmon Wikipedian duke përditësuar përmbajtjen e faqes kryesore.
Crystal Clear action run.svg
(kontributet)
Ky përdorues drejton një robot, Mr Robot. Ai kryen detyra që janë shumë të lodhshme për tu kryer manualisht.


Më shumë
Flag map of North Macedonia.svgKy përdorues vjen nga Maqedonia e Veriut.
This user comes from North Macedonia.
Emblema e Strugës Ky përdorues vjen nga Struga.


Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.
Chromium Logo.svg Ky përdorues kontribuon në Wikipedia duke përdorur Google Chrome.
HP Ky përdorues është pjesëtar i
WikiPotter.
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Ky përdorues është pjestar i projektit 100-Vjet Pavarësi

Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Ky përdorues është pjestar i projektit UEJL 2012

Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015

Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2016

Logo e WAK2018 Ky përdorues është pjesëtar i projektit WikiAcademy Kosovo 2018

Flag of Finland.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Finlanda
Flag of Iceland.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Islanda
Escudo de España ajunstado a la norma heráldica.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Spanja.
Flag of France.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Franca
Asia mark.svg Ky përdorues kontribuon në Muajin Aziatik të Wikipedias.
Miyajima-Torii-Modified.jpg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Japonia.
100wikidays-barnstar-1.png The #100wikidays Barnstar
Dear Liridon,

Allow me to award you this small but well deserved barnstar at the successful end of your #100wikidays challenge!
It is so great that in your face we have the first #100wikidays Alumni on Albanian Wikipedia! I believe that your example will prove to be infectious and will help for the further development of the project! :)
Thank you for your dedication!

Spiritia (diskutimet) 6 nëntor 2015 22:23 (CET)


Thank you for taking part in CEE Spring 2016 Week of Women in Science and Education!--Лорд Бъмбъри 20 maj 2016 23:28 (CEST)
Asia medal.svg The Asian Month Barnstar
Thanks for your great contribution in Wikipedia Asian Month 2015! --AddisWang (diskutimet) 12 janar 2016 19:30 (CET)
Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon.