Jump to content

Wikipedia:WikiProjekti Islanda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
WikiProjekti Islanda
Ky WikiProjekt është rreth Islandës
KategoriaWikiProjekti Islanda
Wikimedia CommonsCommons:Category:Iceland Iceland
Baneri i projektit{{WikiProjekti Islanda}}
Kutia e përdoruesit{{User WPIslanda}}
A ka qëllime?PO
Lista e pjesëmarrësveAnëtarësohu
Islanda e fotografuar nga hapësira, 29 janar 2004.

Mirë se vini në WikiProjektin për Islandën, një WikiProjekt që synon krijimin dhe përmirësimin e artikujve në Wikipedia lidhur me Islandën dhe të nxisë një frymë bashkëpunimi mes Wikipedianëve. Nëse ju doni të merrni pjesë, vetëm të shtoni emrin tuaj në faqen e anëtarëve. Mbi të gjitha së pari lexoni rregullat se si mund të ndihmoni.

Goals Synimi

Synimi i këtij projekti do t zhvillohet në disa faza.

  1.  U bë!
  2. Detyra: Të shtohen të dhëna shtesë rreth historisë së vendbanimeve
  3. Detyra: Të shtohen të dhëna shtesë rreth gjeografisë së vendbanimeve


Stampa për përdorim

  • Përdor stampën {{User WPIslanda}} nëse dëshironi të shtoni në faqen tuaj të përdoruesit se ju jeni anëtar i këtij projekti
  • Përdor stampën {{WPIslanda}} në faqen e diskutimit të artikullit që ju do të krijoni

Artikuj

Njësitë administrative të Islandës

Zonat zgjedhore

Rajonet

Komunat

Kategori