Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Liridon (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Burokrat, Administratorët e ndërfaqes, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 10 shkurt 2020 13:32 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Liridon nga krijues llogarish, autochecked user, burokrat, përdorues e konfirmuar, Redaktor, interface administrator, bllokimit-IP e përjashtimuar, Kontrollues dhe administrues në burokrat, interface administrator dhe administrues
  • 6 gusht 2019 12:35 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Liridon nga burokrat, Redaktor dhe administrues në burokrat, Redaktor, administrues, interface administrator, krijues llogarish, bllokimit-IP e përjashtimuar, Kontrollues, autochecked user dhe përdorues e konfirmuar
  • 21 dhjetor 2015 10:38 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Liridon nga autochecked user, burokrat, Redaktor dhe administrues në burokrat, Redaktor dhe administrues ("autochecked user" eshte privilegj pa ndonje funksion, joaktiv nga korriku 2015)
  • 4 nëntor 2015 19:13 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Liridon nga autochecked user, Redaktor dhe administrues në autochecked user, Redaktor, administrues dhe burokrat (kantidature e sponsorizuar me 4 vota Pro, 0 kunder, 1 e pavlefshme ... Votimi: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Administruesit&oldid=1560487#Liridon)
  • 30 qershor 2015 23:05 Liridon diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe administrues në autochecked user, administrues dhe Redaktor
  • 29 qershor 2015 14:17 Liridon diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga administrues në administrues dhe autochecked user
  • 25 qershor 2009 02:58 Eagleal diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Liridon nga (asgjë) në administrues (sipas WP:A (vota 2 për, 0 kundra, 0 neutral))