Përdoruesi:Eagleal

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
  Duke vazhduar që nga Q1 i 2009 nuk do të jem shumë aktivë.Si mund të kesh vënë re. Shpresoj që më mbrapa të ndihmoj më shumë.
  Starting from Q1 of 2009 I won't be a lot active. As you may have noticed

  Albflag-glass-rounded.png
  Sot është E mërkurë 1 shkurt 2023 dhe Wikipedia Shqipëtare numëron 88.155 artikuj, - herë të përpunuar dhe 148.417 përdorues.

  Mund të dërgoni comentet, pyetjet dhe mesazhet këtu


  Për përgjigjje emergjence mund të më dërgosh një e-mail (rakomandojë Diskutimin) këtu


  You can send me message here


  Potete mandare i messaggi qui


  Eagleal në Commons


  Eagleal në meta.Wikimedia


  Eagleal in en.Wiki


  Eagleal su it.Wiki


  Eagleal te sq.Wiktionary


  Eagleal at Botwiki

  Eagleal / alEagle / Aleagle
  Meant to Be Albanian.


  Vëndi im i rrjetës aleagle.altervista.org


  EagleBot status/gjëndja
  JOAKTIV
  Për administratorët URGJENCË

  STOP THE BOT

  alEagle
  Meant to be Albanian.
  Ndodheni në Eagleal
  Të tjera

  Vëndi Web
  aleagle.altervista.org
  AlbaniaBack::Beta

  Legacy

  Contents
  CreativeCommonsSomeRights.png

  Arkivat e disktumit
  Shqipëria (ALB-PRJ-12010)
  Kryesoret
  Shikoni kete artikull në anglisht.

  Flet për historinë e Shqipërisë dhe gjuhës së saj, që nga pellasgët.
  Fantastike [:-O]I rekomanduar

  AlbaniaBack ose Albania is Back, domethënë në Shqip Shqipëria u Kthye.
  AlbaniaBack eshte nje vend ne internet ku te gjithe shqiptaret mund te lexojne, diskutojne, modifikojne, krijojne, artikuj tema per forume, me qellimin qe ti jap shqiptarve me shume posibilitete, burime dhe informacione per te ndare.
  AlbaniaBack Websites:


  AWA (Albanian Web Designer Award, sq: Konkursi për Web Projektuesit Shqiptarë) i jep mundësi Web Designer-ve Shqipëtar, të njihen në botë, për kualitetet e tyre. AWA është planifikuar për në 2008. Kujtohet: PËR TË GJITHË WEBDESIGNER SHQIPËTARË.
  Web Site:

  KUJDES: Ky sito po ndërtohet, në këto momente. Mund të mos ket shumë informacione.

  Others  FEATURED IMAGE
  Mozilla Firefox - Duke përmirësuar jetat tona