Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Eagleal (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 10 tetor 2018 21:36 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Eagleal nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues
  • 11 gusht 2018 14:49 Eagleal diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 8 qershor 2013 17:20 Eagleal diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga burokrat dhe administrues në burokrat, administrues dhe autochecked user
  • 11 qershor 2008 03:56 Dori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Eagleal nga administrues në administrues dhe burokrat (5 për, 1 neutral)
  • 29 korrik 2007 15:09 Dori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Eagleal nga (asgjë) në administrues (4 per, 1 neutral, 0 kunder)