Stampa:Dyshim-ref

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Liber-pyetje.svg
Ky artikull dyshohet nga vërtetësia pasi nuk ka mjaft referenca ose nuk ka asnjë referencë.
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.

Kjo stampë duhet përdorur në fillim të artikullit që dyshohet nga vërtetësia dhe ka nevojë për referenca, para çdo texti dhe stampe. Për stampën e paragrafëve shiko Stampa:Dyshim-ref-sek.

{{perm-urgj}}
{{perm-urgj|data=<data>}}
{{perm-urgj|<data>}}