Stampa:Dyshim-ref-sek

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Liber-pyetje.svg
Ky paragraf i artikullit dyshohet nga vërtetësia pasi nuk ka mjaft referenca ose nuk ka asnjë referencë.
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.

Kjo stampë duhet përdorur në fillim të paragrafit që dyshohet nga vërtetësia dhe ka nevojë për referenca, para çdo texti dhe stampe. Për stampën e artikujve shiko Stampa:Dyshim-ref.

{{perm-urgj}}
{{perm-urgj|data=<data>}}
{{perm-urgj|<data>}}