Jump to content

Përdoruesi:Eagleal/note

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
alEagle
Meant to be Albanian.
Ndodheni në Eagleal/note
Të tjera

Vëndi Web
aleagle.altervista.org
AlbaniaBack::Beta

Legacy

Contents

Arkivat e disktumit


Nota[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sysop/Brkt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Tjeta {{subst:PAGENAME}}''',<br/>
<u>dikush ka kërkuar të përdorë këtë nofkë</u> (''username''),
pasi ju nuk keni bërë asnjë redaktim në [[Wikipedia]].<br/>
Nëse keni ndojnë kundërshtim dhe dëshironi të mbani këtë nofkë,
ose ndonjë kërkesë rreth kësaj çështjeje, jeni të lutur të vendosni
mesazhin tuaj këtu poshtë. Faleminderit. —~~~~
'''Tjeta {{subst:PAGENAME}}''',<br/>
<u>dikush ka kërkuar të përdorë këtë nofkë</u> (''username''),
pasi ju nuk keni redaktuar në [[Wikipedia]] për një kohë shumë të
[http://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Contributions/{{subst:PAGENAME}} gjatë].<br/>
Nëse keni ndojnë kundërshtim dhe dëshironi të mbani këtë nofkë,
ose ndonjë kërkesë rreth kësaj çështjeje, jeni të lutur
të vendosni mesazhin tuaj këtu poshtë. Faleminderit. —~~~~


=== Miratuar ===
:Ne bazë të vendimit të marrë tek [[Wikipedia:Administruesit#Kandidatura_t.C3.AB_sponsorizuara]], ti ke fituar të drejtën e Administruesit [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Administruesit&curid=12&diff=642940&oldid=639329].
:Me këtë të drejtë ju duke respektuar rregullat e Wikipedias në gjuhën shqipe fitoni të drejtën e :
;Bllokimit të përdoruesve të regjistruar ose të pa regjistruar  (përkohësisht ose pa kohë të caktuar)
;Largimin e bllokimit të përdoruesve të caktuar.
;Gjysmë mbylljen e artikujve.
;Mbylljen dhe hapjen e faqeve të bllokuara.
;Editimin e një artikulli të mbyllur (pa patur nevojë të hapet)
;Grisjen dhe kthimin e artikujve të grisur.
;Grisjen e skedave dhe kthimin e skedave të grisura.

:Nëse shkelni rregullat e wikipedia duke përdorur lejen e administrimit për shfrenim personal ose duke vepruar jo drejte ndaj edituesve të caktuar atëherë leja juaj mund të pezullohet dhe pastaj pas një diskutimi dhe votimi tek faqja e Administrimit mund të vije deri tek marrja e lejes për administrim.

:Për çfarëdo ndihme rreth përdorimit të mundësive administruese si administrues pa hezitim i kontakto administruesit më të vjetër.
:Te fala dhe urime. --~~~~

Gabim[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{gabim}}

[[Wikipedia]] është një [[enciklopedi]].<br/>
Shiko këtu çfarë është Wikipedia:
* [[:en:WP:10|Çfarë është Wikipedia {{en}}]] (''What Wikipedia is'')
* [[:fr:WP:10|Çfarë është Wikipedia {{fr}}]] (''10 choses à savoir sur Wikipédia'')
* [[:it:Wikipedia:10 cose che non sapevate su Wikipedia|Çfarë është Wikipedia {{it}}]] (''10 cose che non sapevate su Wikipedia'')
* [[:es:Wikipedia:10 cosas que no sabías de Wikipedia|Çfarë është Wikipedia <span style="font-size: 0.95em; font-weight: bold; color: #555; position: relative;">(Spanjisht)</span>]]
Faleminderit për mirëkuptimin. --~~~~

Artikuj pa wikiformat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Degjo lart ke nje mireseardhje, ku gjen lidhje per ndihme dhe si funksionojne gjerat ketu.<br/>
Tani po te them çfare duhet te besh kur shkruan artikujt per '''telenovelat''':
# Vendos ne fillim te artikullit <code>{{joref|{{subst:CURRENTDAY}} {{subst:CURRENTMONTHNAME}} {{subst:CURRENTYEAR}}}}</code>, ne qofte se nuk ka referenca ose burim informacioni si pershkrueht te faqja [[Ndihmë:Burimi i informacionit]]
# Vendos ne fund te artikulli, ''pas == Lidhje te jashtme ==, para [[Kategoria:....]], para [[ar:...]][[en:...]]'' stampen <code>{{tl|seri-cung}}</code>, ne qofte se artikulli nuk eshte komplet ose eshte [[Wikipedia:Cung|Cung]]
# Pas stampes vendos kategorit e posaçme:
#*[[:Kategoria:Telenovela]]
#*[[:Kategoria:Telenovela argjentinase]]
#*apo nje nga kategorit qe gjenden te [[:Kategoria:Telenovela]].
Per artikullat me '''biografi''' vlen e njejta gje per piken 1, perveçese(pershmb. [[Juan Ferrara]]):
# Vendos joref ne qofte se ... (shiko piken #1 lart)
# Vendos kategorite perkatese
#*[[:Kategoria:Biografi]]
#*ose shiko te [[:Kategoria:Biografi]] per nenkategori te tjera
# Vendos ne fund te artikulli, ''pas == Lidhje te jashtme ==, para [[Kategoria:....]], para [[ar:...]][[en:...]]'' stampen <code>{{tl|biografi-cung}}</code>, ne qofte se artikulli nuk eshte komplet ose eshte [[Wikipedia:Cung|Cung]]
Te lutem, apliko keto ndryshime te gjithe artikujve te tu qe kane nevoje. Faleminderit.

Perkthime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

* This User comes from Albania.
* Dieser Benutzer kommt aus Albanien.


Check[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Perdorues dhe IP (suspicious)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nofka/IP Nota
192.163.20.232 (diskutim · kontribute) Rrobot anomin / nuk ka bere deme (Ne perbajtjen le noten Robot Adding)
Ghack (diskutim · kontribute) Ka dhene nje seri skedash qe jane pa source

Per permiresim masiv[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nofka/IP Nota
Donikanuhiu (diskutim · kontribute) Shumica e artikujve kane nevoj per kats, iw, dhe wikiformat.