Stampa:Perm-urgj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë duhet përdorur në fillim të artikullit, para çdo texti dhe stampe.

{{perm-urgj}}
{{perm-urgj|kategoria}}