Wikipedia:WikiProjekti Japonia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekti Franca
Red Fuji southern wind clear morning.jpg
Ky WikiProjekt është rreth Japonisë
Kategoria WikiProjekti Japonia
Wikimedia Commons Commons:Category:Japan Japan
Baneri i projektit {{WPJaponia}}
Kutia e përdoruesit {{User WPJaponia}}
A ka qëllime? PO


Anëtarësohu


Mirë se vini në WikiProjekti-n Japonia, një grup i redaktorëve që synon bashkërisht të përmirësojë artikujt e Wikipedia-së që lidhen me Japoninë. Nëse ju doni të merrni pjesë, vetëm të shtoni emrin tuaj në faqen e anëtarëve. Mbi të gjitha së pari lexoni rregullat se si mund të ndihmoni.

Goals Synimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Synimi i këtij projekti do t zhvillohet në disa faza.

Bulbgraph.svg Detyra: Krijohen dhe përmirësohen artikuj në lidhje me Japoninë

Rregullat[Redakto nëpërmjet kodit]

Së pari rekomandojmë që përdoruesit të cilët kanë dëshirë të marrin pjesë të kenë njohuri për të krijuar artikuj, se si përdoren stampat, kategoritë, referencat.

Stampa për përdorim[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Përdor stampën {{User WPJaponia}} nëse dëshironi të shtoni në faqen tuaj të përdoruesit se ju jeni anëtar i këtij projekti
  • Përdor stampën {{WPJaponia}} në faqen e diskutimit të artikullit që ju do të krijoni

Kategori[Redakto nëpërmjet kodit]